Wil jij jouw interieur in één keer goed aanpakken? Krijg nu 25% korting op mijn standaard adviespakket!

Wist je dat de gemiddelde Nederlander zo’n 80 000 euro uitgeeft aan het interieur van een huis, maar vaak niet tevreden is over het resultaat?

Graag help ik je met een goed woonadvies, zodat jij de komende jaren wél blij bent met je huis, omdat je dit met een duidelijke visie inricht. En niet onbelangrijk: je het maximale uit je budget haalt.

Wat houdt mijn woonadvies in?

Mijn woonadvies past helemaal bij jouw persoonlijke stijl, is praktisch en maakt van jouw huis een rustpunt in je drukke bestaan.

Ik help je om jouw eigen stijl te vertalen naar je interieur. Zodat jij een huis kan leven wat helemaal past bij wie jij bent, wat een basis vormt door de jaren heen. Het standaardpakket bevat een advies van A tot Z, waarmee jij je gehele woonkamer en keuken kan inrichten. Alle details neem ik hierin mee, van vloer tot aan de vaasjes op tafel.

Enthousiast geworden? Bekijk dan hier een voorbeeld advies. 

Wat mijn klanten zeggen over mijn interieuradvies:

“We hebben Tessa benaderd omdat we onze huiskamer wilden restylen.
Tessa heeft ons geholpen om onze ideeën om te zetten in concrete plannen. Ze heeft duidelijke, bruikbare tips gegeven wat betreft kleur en materiaalgebruik en heeft ervoor gezorgd dat we dicht bij onszelf zijn gebleven waardoor onze nieuwe huiskamer aanvoelt als een warme jas. Ze heeft ons laten inzien dat het opknappen van enkele oude meubels prima samen kan gaan met nieuwe elementen. Afspraken zijn steeds goed nagekomen. Dankzij Tessa kunnen wij weer jarenlang genieten.We kunnen u de adviezen en tips van Tessa zeer aanbevelen.”

“Tessa geeft praktische tips, die makkelijk toepasbaar zijn. Ook met een klein budget (ook voor als je bijvoorbeeld je woning beter verkoopbaar wilt maken) kan zij in een ruimte een totale look creëren. Tessa heeft geholpen bij het uitzetten van een lange termijn plan met het oog op aankopen in de toekomst (een bepaalde bank of kast) die ons interieur nog completer zou maken. Zo sta ik nooit meer verdwaasd in een woonwinkel of kom ik met allerlei accessoires thuis die niet bij de rest van het interieur passen. Ik heb er erg veel aan gehad!”