Wil je zelf met je interieur aan de slag? Kies dan voor een Do It Yourself pakket!

Zelf je woon- en eetkamer inrichten met voor jou geselecteerde meubels, accessoires, lampen, kleuren en materialen, dat is het Do It Yourself pakket. Je kiest de stijl die je aanspreekt en de vorm van de ruimte die je in wil richten en download daarbij het juiste pakket.

In het document neem ik je stap voor stap mee in het inrichten van de ruimte. Ik laat je zien welke meubels, accessoires en andere items je met elkaar kan combineren om zo in jouw huis een mooi samenhangend en sfeervol interieur te creëren in de stijl van het moodboard.

In het document ontvang je alle verkoopadressen en productspecificaties. Het enige wat je hoeft te doen is het aanschaffen van alle meubels en deze een plek geven zoals staat beschreven in het document!

Welke vorm heeft jouw woonkamer? 

Wat mijn klanten zeggen over mijn interieuradvies:

Lisanne & Tim – Haarlem

“We kwamen Tessa tegen op Facebook en waren meteen enthousiast over haar website. Na een prettige telefonische kennismaking, kregen we het huiswerk van Tessa om foto’s op te zoeken op Pinterest. Aan de hand van die foto’s heeft Tessa twee moodboards gemaakt, om zo onze stijl te bepalen. Nadat wij nog een paar aanpassingen hadden voorgesteld en helemaal tevreden waren met het moodboard, ging Tessa voor ons aan de slag.
En het eindresultaat is mooier dan we ooit hadden kunnen bedenken. De kracht van Tessa is dat zij heel goed luistert naar onze wensen en daar verbeteringen in aanbrengt, waardoor een prachtig eindresultaat ontstaat. Met unieke en praktische elementen. Dit hadden wij zonder Tessa niet zelf kunnen realiseren. We hebben erg fijn met Tessa kunnen sparren over de inrichting, ze is snel en professioneel en weet de juiste snaar te raken, maar geeft ook haar eigen draai aan een advies, zodat er een uniek resultaat ontstaat.
Wij bevelen Tessa graag bij anderen aan!”