Wil jij jouw interieur in één keer goed aanpakken? Kies dan voor een van de interieurpakketten!

Wat mijn klanten zeggen over mijn interieuradvies:

Lisanne & Tim – Haarlem

“We kwamen Tessa tegen op Facebook en waren meteen enthousiast over haar website. Na een prettige telefonische kennismaking, kregen we het huiswerk van Tessa om foto’s op te zoeken op Pinterest. Aan de hand van die foto’s heeft Tessa twee moodboards gemaakt, om zo onze stijl te bepalen. Nadat wij nog een paar aanpassingen hadden voorgesteld en helemaal tevreden waren met het moodboard, ging Tessa voor ons aan de slag.
En het eindresultaat is mooier dan we ooit hadden kunnen bedenken. De kracht van Tessa is dat zij heel goed luistert naar onze wensen en daar verbeteringen in aanbrengt, waardoor een prachtig eindresultaat ontstaat. Met unieke en praktische elementen. Dit hadden wij zonder Tessa niet zelf kunnen realiseren. We hebben erg fijn met Tessa kunnen sparren over de inrichting, ze is snel en professioneel en weet de juiste snaar te raken, maar geeft ook haar eigen draai aan een advies, zodat er een uniek resultaat ontstaat.
Wij bevelen Tessa graag bij anderen aan!”

Loes – Amsterdam

“Tessa geeft praktische tips, die makkelijk toepasbaar zijn. Ook met een klein budget (ook voor als je bijvoorbeeld je woning beter verkoopbaar wilt maken) kan zij in een ruimte een totale look creëren. Tessa heeft geholpen bij het uitzetten van een lange termijn plan met het oog op aankopen in de toekomst (een bepaalde bank of kast) die ons interieur nog completer zou maken. Zo sta ik nooit meer verdwaasd in een woonwinkel of kom ik met allerlei accessoires thuis die niet bij de rest van het interieur passen. Ik heb er erg veel aan gehad!” 

Lisa en Joost – Amsterdam

“We hebben Tessa benaderd omdat we onze huiskamer wilden restylen.
Tessa heeft ons geholpen om onze ideeën om te zetten in concrete plannen. Ze heeft duidelijke, bruikbare tips gegeven wat betreft kleur en materiaalgebruik en heeft ervoor gezorgd dat we dicht bij onszelf zijn gebleven waardoor onze nieuwe huiskamer aanvoelt als een warme jas. Ze heeft ons laten inzien dat het opknappen van enkele oude meubels prima samen kan gaan met nieuwe elementen. Afspraken zijn steeds goed nagekomen. Dankzij Tessa kunnen wij weer jarenlang genieten.We kunnen u de adviezen en tips van Tessa zeer aanbevelen.”

mijn dagelijkse inspiratie