Warm Welkom in Haarlem

Een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuw verfrissend interieur. Met een schone lei beginnen, dat was de wens van Lisanne & Tim. Het is een stoer en warm interieur geworden, met een combinatie van blauwtinten en warm cognac. Een woning met extra aandacht voor de details; strakke kroonlijsten, een mooi maatwerk tv-kastje en de juiste kleur olie op de vloer. De keuken heeft een opknapbeurt gekregen met strakke wandtegeltjes. De gezellige houthaard maakt dit huis helemaal af.

Dit is de beoordeling die ik van Lisanne & Tim heb gekregen:

“We kwamen Tessa tegen op Facebook en waren meteen enthousiast over haar website. Na een prettige telefonische kennismaking, kregen we het huiswerk van Tessa om foto’s op te zoeken op Pinterest. Aan de hand van die foto’s heeft Tessa twee moodboards gemaakt, om zo onze stijl te bepalen. Nadat wij nog een paar aanpassingen hadden voorgesteld en helemaal tevreden waren met het moodboard, ging Tessa voor ons aan de slag.
En het eindresultaat is mooier dan we ooit hadden kunnen bedenken. De kracht van Tessa is dat zij heel goed luistert naar onze wensen en daar verbeteringen in aanbrengt, waardoor een prachtig eindresultaat ontstaat. Met unieke en praktische elementen. Dit hadden wij zonder Tessa niet zelf kunnen realiseren. We hebben erg fijn met Tessa kunnen sparren over de inrichting, ze is snel en professioneel en weet de juiste snaar te raken, maar geeft ook haar eigen draai aan een advies, zodat er een uniek resultaat ontstaat.
Wij bevelen Tessa graag bij anderen aan!

Dankjewel Lisanne & Tim!