Een sfeervol, praktisch én comfortabel interieur creëren wat past bij jouw levensstijl, dat is mijn passie!

Ik ben Tessa van Hoogstraten. Ik ben 31 jaar en woon in de door mij geliefde stad Amsterdam, waar ik de afgelopen jaren al vele mooie interieurs heb mogen ontwerpen. Interieur is al mijn hele leven mijn grote passie. Als kind tekende ik mijn eerste plattegrondjes, verslond ik alle woonprogramma’s en -tijdschriften. Door de jaren heen is deze hobby uitgegroeid tot mijn werk, waar ik dagelijks veel plezier aan beleef.

Een interieurontwerp begint altijd met jouw persoonlijke smaak en wensen. Soms heb je die al best duidelijk voor jezelf, soms moeten we daar samen naar op zoek. Dit is altijd de eerste en belangrijkste stap in het proces. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij je pas prettig kan voelen in een ruimte als die helemaal past bij wie jij bent als persoon.

Jouw eigen stijl helemaal tot uiting brengen in jouw interieur, een ruimte creëren die comfortabel en sfeervol aanvoelt én die praktisch prettig in elkaar steekt. Dat is wat ik wil bereiken voor elke ruimte die ik ontwerp. Ik ben down to earth, mijn adviezen zijn concreet, duidelijk uitgewerkt en praktisch haalbaar.

Wil je meer informatie over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op, of kijk eens naar mijn werkwijze.

Hartelijke groet,