Een badkamer inrichten is een ingewikkelder en een wat technischer proces dan een woonkamer of slaapkamer. Dit advies biedt je inspiratie, zodat je precies weet welke richting je op wil wanneer je gaat shoppen. De concrete producten (tegels en sanitair) kies je (eventueel samen met mij) uit in de badkamerzaak.

Stap 1: Intakegesprek bij je thuis

We bespreken jouw wensen en ideeën.

Stap 2: Moodboards

Naar aanleiding van alle informatie die ik in het intakegesprek heb verkregen werk ik twee moodboards uit. Deze krijg je per mail opgestuurd en je kiest uit deze twee opties de stijlrichting die je het meest aanspreekt. Dit moodboard gebruik ik als uitgangspunt voor het advies.

Stap 3: Adviesgesprek bij je thuis

In dit gesprek presenteer ik het totale advies bij je thuis. Je ontvangt na afloop een digitaal bestand met het hele advies.

Dit plan bevat:

• Moodboard met sfeer en kleuren

• Plattegrond met indeling.

• Lichtplan met advies lichtpunten

• Inspiratie materialen, meubilair en

verlichting. Dit zijn geen concrete

producten. Ik kan bijvoorbeeld een betonlook tegel adviseren en een eikenhouten

badmeubel. Hier zoek je dan zelf in de

badkamerzaak het juiste product bij of je laat dit tegen een meerprijs door mij doen.

• Concreet advies accessoires. Dit advies bevat wél concrete producten, aangezien deze selectie eenvoudiger is.

Het verschil tussen inspiratie en concrete producten:

“Het bezoeken van een

badkamerzaak en het daarbij selecteren van de materialen is een tijdrovend proces, wat op afspraak gaat en waarbij meteen wordt gewerkt met een offerte en een maatwerk 3D ontwerp. Dit is dan ook de reden waarom ik in eerste instantie werk met inspiratie (bijvoorbeeld een 60×60 betonlook tegel, maar daarbij geen concreet merk of prijs) en niet met daadwerkelijke producten. Daarnaast kiest de één graag voor alles bij één badkamerzaak en een ander drukt te prijs door alles bij verschillende leveranciers in te kopen. Tegen een meerprijs kan ik dit proces van offertes aanvragen & uitvoering uit handen

nemen.“

Stap 5: Selectie en Bestelling (meerprijs)

In principe voer je deze stap zelf uit. Met het inspiratiedocument kan je zeer gericht gaan shoppen. Dit proces kan ik eventueel uit handen nemen tegen een meerprijs.

Stap 6: Uitvoering (meerprijs)

De uitvoering wordt gedaan door de badkamerzaak of een externe partij. Ik kan de coördinatie en begeleiding van deze werkzaamheden tegen een meerprijs uit handen nemen.