Een keuken uitkiezen is een ingewikkelder en een wat technischer proces dan het inrichten van een woonkamer of slaapkamer. Dit advies biedt je inspiratie, zodat je precies weet welke richting je op wil wanneer je gaat shoppen. De concrete materialen en indeling kies je (eventueel samen met mij) uit in de keukenzaak.

Stap 1: Intakegesprek bij je thuis

We bespreken jouw wensen en ideeën.

Stap 2: Moodboards

Naar aanleiding van alle informatie die ik in het intakegesprek heb verkregen werk ik twee moodboards uit. Deze krijg je per mail opgestuurd en je kiest uit deze twee opties de stijlrichting die je het meest aanspreekt. Dit moodboard gebruik ik als uitgangspunt voor het advies.

Stap 3: Adviesgesprek bij je thuis

In dit gesprek presenteer ik het totale advies bij je thuis. Je ontvangt na afloop een digitaal bestand met het hele advies.

Dit plan bevat:

• Moodboard met sfeer en kleuren

• Plattegrond met indeling.

• Lichtplan met advies lichtpunten

• Inspiratie materialen. Dit zijn geen concrete

producten. Ik kan bijvoorbeeld een

marmeren keukenblad adviseren en kastjes van vurenhout. Hier zoek je dan zelf in de keukenzaak de juiste materialen bij uit of je laat dit tegen een meerprijs door mij doen.

• Concreet advies

meubilair, verlichting, accessoires en lampen. Dit advies bevat wél concrete producten, aangezien deze selectie eenvoudiger is.

Stap 5: Selectie en Bestelling (meerprijs)

In principe voer je deze stap zelf uit. Met het inspiratiedocument kan je zeer gericht gaan shoppen. Dit proces kan ik eventueel uit handen nemen tegen een meerprijs.

Stap 6: Uitvoering (meerprijs)

De uitvoering wordt gedaan door de keukenzaak of een externe partij. Ik kan de

coördinatie en begeleiding van deze werkzaamheden tegen een meerprijs uit handen nemen.